Hej verden!

Fyrværkerikataloger 2023

Fyrværkerikataloger 2023

Snart kommer årets fyrværkeri kataloger 2023 i postkassen med årets nyheder og tilbud.

Harald Nyborg fyrværkerikatalog

Harald Nyborgs katalog forventes på gaden i starten af december med nyheder og tilbud på deres fyrværkeri-serier; Danmarks Perler, Imperium, Fireart, Four Seasons, Gran Cru og Jotaro (junior fyrværkeri). Harald Nyborgs fyrværkeri forhandles over hele landet og du kan på deres hjemmeside se hvilke butikker som forhandler samt hvilke produkter de enkelte butikker har på lager, inden du starter bilen op for at hente årets fyrværkeri til nytårsshowet.

Harald Nyborg har ofte nogle af markedets bedste tilbud på fyrværkeri, et stort udvalg af batterier, compound-batterier, juniorartikler og et kæmpe udvalg af tilbehør til nytårsfesten

Thansen er et populært sted at handle fyrværkeri

og som en af landets største importører, finder du ofte gode tilbud og spændende nyheder. De seneste år har de kørt med 2 for 1-tilbud, mod at du tilmelder dig deres gratis fyrværkeriklub. Det har uomtvisteligt givet nogle gode priser, omend der er lidt langt kvaliteten på tilbudsprodukterne. Thansen fyrværkeri katalog forventes på gaden medio december, som et af de sidste kataloger som offentliggøres.

Jem & Fixs fyrværkerikatalog

indeholder flere af markedets bedste tilbud, hvor specielt deres mindre viftebatterier og compound-batteri har været eftertragtet og oftest udsolgt i dagene op til nytår. Sortimentet er lille, men priserne er lave og butikkerne får opfyldt sit fyrværkeri-lager dagligt, så du finder gode fyrværkeritilbud hos Jem & Fix.

Går du efter kvalitet, skal du kaste dig over batterierne fra Japan, Royal eller First Class Fireworks. Her får du oftest den højeste kvalitet, selvom prisen er i top. Vil du imponere naboerne til fyrværkerishowet kl. 24:00, så er det mærkerne du skal have fat i.

J-fireworks tilbyder nogle spændende compounds-batterier, ligesom Aldi de seneste år har haft et enkelt compound til en skarp pris. Krudteltet har spredt sine krudttelte over hele landet og du kan derfor nemt finde dit nytårskrudt her, i nærheden af dig.

Se alle fyrværkerikataloger 2023 hos fyrværkerikatalog.dk nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden!